Otvoritev mednarodnega projekta YoungStatS jutri, v torek ob 17:00

Vljudno vas vabimo, da se udeležite otvoritve projekta YoungStatS, ki ga doc. dr. Andrej Srakar, sokoordinator Mlade sekcije Statističnega društva Slovenije, vodi v okviru pobude Young Statisticians Europe (YSE) v okviru združenja FENStatS.

Otvoritev bo potekala preko spletne platforme Zoom, v okviru Svetovnega dneva statistike v torek, 20. oktobra ob 17. uri.

Nekaj več o projektu najdete tudi na spletnih straneh FENStatS: https://www.fenstats.eu/news/YoungStatS.
Pri projektu intenzivneje sodeluje šest Mladih sekcij statističnih društev po Evropi (poleg slovenske še francoska, italijanska, belgijska, irska in romunska), o podpori projektu pa se pogovarjamo tudi z združenjema Bernoulli in Institute of Mathematical Statistics (IMS).

V kolikor se boste otvoritve udeležili, vas prosimo, da se registrirate na EventBrite strani dogodka: https://www.eventbrite.com/e/opening-of-youngstats-world-statistics-day-tickets-125665229083?aff=ebdssbonlinesearch&fbclid=IwAR0IXajxELfmeiM5uWqew7BKSQOd6UshKcpizW0ZCebg3kdEPgJ2n4Ar3Uo, pri čemer boste prejeli tudi Zoom povezavo do odprtja dogodka.

Ob otvoritvi bo uradno odprt tudi mednarodni blog v okviru projekta, kjer bosta predstavljena tudi uvodna slovenska prispevka s strani dr. Marjana Cugmasa in Damjana Manevskega, prejemnikov nagrad Statističnega društva ob njegovi 40-letnici leta 2017 na natečaju za mlade statistike, https://stat.uni-lj.si/sl/node/242.

Vabljeni, zanimivo bo!

One thought on “Otvoritev mednarodnega projekta YoungStatS jutri, v torek ob 17:00

Komentarji so zaprti.